fbpx
visgraat patroon

Vloer schuren

"Uw vloer verdient een tweede leven"

Houten vloer schuren

HJ Vloeren kan uw vloer schuren zodat deze er weer als nieuw uitziet. Is uw houten-, multiplank- of parketvloer beschadigd door vlekken of krassen? Of zit er kleurverschil in uw vloer? Woont u in de Haarlemmermeer en wilt u uw vloer laten schuren? Neem dan contact met ons op.
Niet elke vloer is kan geschuurd worden. Dit hangt onder andere af van het materiaal en de staat van uw vloer. Laat daarom altijd een specialist naar uw vloer kijken om te beoordelen of uw vloer geschuurd kan worden. Gaat u zelf aan de slag? Wilt u uw vloer zelf schuren? Dan bestaat er de kans dat u uw vloer per ongeluk onherstelbaar beschadigd. Vervelend, want zo ontstaan alleen maar hogere kosten.

Vloerafwerking

Nadat wij de vloer hebben geschuurd zorgen wij ook voor de vloerafwerking. Wij kunnen uw vloer schuren en lakken of schuren en oliën. Is uw vloer met een ander materiaal afgewerkt? Neem contact met ons op om er achter te komen hoe wij u in de Haarlemmermeer kunnen helpen. We vertellen graag meer over houten vloeren of parket schuren. Bel ons om een afspraak te maken, vraag onze offerte aan of kom langs!