fbpx
vloer schuren Amsterdam

Vloer renovatie

"Uw vloer verdient een tweede leven"

Hoe wij uw vloer renoveren

Bij parket renovatie of vloer renovatie schuren we uw vloer waardoor de vloer wordt ontdaan van oneffenheden zoals krassen en weer glad wordt. Hiervoor gebruiken we gespecialiseerde apparatuur waarmee we stofvrij kunnen schuren. Dit voorkomt overlast. Verder behandelen wij uw vloer na het schuren met olie, wax of lak. Hierdoor wordt het karakter van uw vloer herstelt. De kleur en de door u gewenste uitstraling wordt  in overleg met u bepaald. 

Wilt u dit keer een andere uitstraling? Onze specialisten in vloer herstellen adviseren u graag over bijvoorbeeld een nieuwe kleur of afwerking. Was uw vloer geolied, dan kunnen wij de vloer ook voor u lakken of in de wax zetten. Daardoor krijgt uw vloer een andere uitstraling en creëert u een andere sfeer in uw woning. Wat uw wensen ook zijn, wij voeren de vloerrenovatie graag voor u uit in Noor-Holland of de Haarlemmermeer.

Wilt u uw vloer vernieuwen? Neem contact met ons op door ons te bellen voor een afspraak of  vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vloerrenovatie door een vakman

Vloerrenovatie is de eerste optie die u zult overwegen als uw vloer dof en versleten is geworden? Denkt u erover om een nieuwe vloer te kopen? Wacht nog even met de aanschaf. HJ Vloeren kan uw vloer renoveren door deze te schuren en opnieuw te lakken, in de was te zetten of in de olie. Uw vloer ziet er daardoor weer als nieuw uit!

Onze vakmannen zijn specialisten in vloer herstellen. Door te werken met speciale materialen en materialen knappen wij in korte tijd uw vloer perfect op. Wilt u weten of uw vloer geschikt is voor een renovatie? Neem dan contact met ons op in de Haarlemmermeer. Onze vloerspecialisten komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies en offerte.