fbpx
Vloer onderhoud

Vloer onderhoud en AFWERKING

"goed onderhoud van uw vloer, een must!"

Vloeronderhoud

Goed vloeronderhoud is van groot belang als u wilt u dat uw vloer jarenlang meegaat. HJ Vloeren zorgt ervoor dat uw vloer in goede staat blijft. Schakelt u ons in dan hoeft u zich geen zorgen te maken over uw vloer. Door de behandeling wordt uw vloer optimaal beschermd tegen krassen of verkleurde plekken.
Wil u uw houten vloer ook optimaal onderhouden? Wij hebben in de de juiste ervaring en gereedschappen om deze klus te klaren.

Het is belangrijk dat een houten vloer goed wordt onderhouden. Gebeurt dat niet, dan zal uw vloer niet lang meegaan. Alleen door goed vloeronderhoud blijft uw vloer tot in de toekomst behouden. Wij zijn in de Haarlemmermeer het adres voor schuren, waxen, lakken of oliën van uw houten vloer. 

Is u vloer aan een onderhoudsbeurt toe? Of wilt u zich laten informeren door een expert in vloeronderhoud? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Vloerafwerking

Vloerafwerking door een expert? Voor een perfecte vloerafwerking helpt HJvloeren u graag! Wij komen graag bij u langs om uw vloer af te werken of voor uw vloeronderhoud. Natuurlijk geven we daarbij vooraf professioneel advies.

Wilt u dat wij uw houten vloer oliën, waxen of juist lakken? We informeren u over de voor- en nadelen van elke methode. Eke afwerking vraagt namelijk ander onderhoud en geeft een andere uitstraling aan uw vloer.

Vloer lakken

Door een parket lakken ontstaat een eigen karakter. HJ vloeren werkt met verschillende soorten lak. Wilt u uw vloer een authentiek karakter geven? Of juist een modern karakter? Wij regelen het voor u. Een vloerlak biedt een goede beschermlaag voor uw vloer en een mooie afwerking naar keuze. Door de lak krijgt vocht geen kans.

Vloer oliën

Kiest u voor een vloer oliën? Voor een natuurlijke matte uitstraling is olie de beste keuze. In meerdere lagen brengen we de olie aan. Daardoor dringt het in het diep door in het hout. Op die manier is uw vloer optimaal beschermd tegen bijvoorbeeld vocht.